Restaurant, Hotel & Spa Savarin


Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad. 

Het restaurant van Savarin heeft al jarenlang de naam opgebouwd als gastronomisch restaurant en is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d'Europe. In 2011 hebben het vijfsterren hotel en Cityspa Spavarin haar deuren geopend en de traditie van gastvrijheid voortgezet. Savarin is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinair genieten: een bezoek aan Savarin is een belevenis!

Restaurant, Hotel & Spa Savarin is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en ligt slechts op 10 minuten afstand van Rotterdam-The Hague Airport en 25 minuten van Amsterdam Schiphol Airport. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling per nacht) op eigen terrein. 

Wij beloven u een verblijf dat al uw verwachtingen zal overtreffen. Niet voor niets schrijven wijService with a capital S.

 

"Wie mooi wil zijn moet pijn lijden” 

Nu is u genoegzaam bekend dat wij er alles aan doen om mooi te zijn en te blijven, dat is onze missie. Wij realiseren ons dat de pijn die wij hiervoor moeten dragen deels ook uw pijn zal zijn.

Uiteraard doen wij er alles aan om deze pijn zoveel mogelijk binnen de perken te houden, dat is dan ook de reden van dit schrijven. Vanaf 21 tot en met 25 augustus 2017 zullen diverse werkzaamheden uitgevoerd worden in het wellnesscomplex. Hierdoor wordt het wellnesscomplex toekomstbestendig gemaakt en kunnen wij aan de hoogst mogelijke verwachtingen blijven voldoen.

Dit heeft helaas wel tot gevolg dat het wellnesscomplex volledig gesloten zal zijn van zondag 20 augustus 22.00 uur tot en met vrijdag 25 augustus 18.00 uur. Ons spa café, de ontvangstbalie en kleedkamers blijven wel normaal beschikbaar.

HEERLIJK GENIETEN BIJ RESTAURANT SAVARIN

Aanmelden nieuwsbrief

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality