Wij waarderen uw bezoek

Ontvang 5% korting op uw kamerreservering met de code 'savarin2015'

Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad. 

Het restaurant van Savarin heeft al jarenlang de naam opgebouwd als gastronomisch restaurant en is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d'Europe. In 2011 hebben het vijfsterren hotel en Cityspa Spavarin haar deuren geopend en de traditie van gastvrijheid voortgezet.Savarin is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinair genieten: een bezoek aan Savarin is een belevenis!

Restaurant, Hotel & Spa Savarin is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en ligt slechts op 10 minuten afstand van Rotterdam-The Hague Airport en 25 minuten van Amsterdam Schiphol Airport. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling per nacht) op eigen terrein. 

Wij beloven u een verblijf dat al uw verwachtingen zal overtreffen. Niet voor niets schrijven wij Service with a capital S.

Share the summer @ Savarin! 

Om de zomer te vieren hebben wij van 15 juni tot en met 15 september 2015  een Summer Edition samengesteld. U geniet nu van het 8-gangen Shared Dining menu inclusief een zomers aperitief van Moët & Chandon Ice Impérial Champagne. Deze champagne wordt met ijs, rood fruit, verse munt en/of limoen geschonken. Het is een sensatie van heldere frisheid en krachtige fruitaroma’s, wat voor een goed begin van een zomerse avond zorgt!

Voor € 49,50 per persoon deelt u samen een gastronomisch 8-gangen shared dining menu, maar eerst geniet u allen vooraf van een heerlijk glas Moët & Chandon Ice Impérial Champagne om de zomer te vieren!

 

 

HEERLIJK GENIETEN BIJ RESTAURANT SAVARIN

Aanmelden nieuwsbrief

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality