Hotel Savarin

Huize Zuidhoorn is in 2011 verbouwd tot een exclusief vijf-sterren hotel. De klassieke grandeur van het pand is gecompleteerd met 35 moderne kamers en suites waarin het u aan werkelijk niets ontbreekt. Alle kamers en suites zijn ingericht door topdesigner Nijboer. Moderne stijl en creativiteit zijn geuit in de traditie en authenticiteit van de Nederlandse elementen. In ieder kamer komt een schilderij van de Haagse school terug, zoals bijvoorbeeld de Mesdag. 

Kamers

Alle kamers beschikken over onder meer comfortabele Duxiana bedden, LED TV, Espresso koffiemachine, waterkoker, minibar, broekenpers, badkamer met bad en/of regendouche en luxe badproducten van ComfortZone, toilet, vloerverwarming, airconditioning, badjas, slippers, föhn, een bureau met aansluiting voor internet (zowel kabel als wifi), telefoon en kluis met stopcontact.

Suites

De suites van Savarin zijn gelegen op de topfloor. Deze topfloor is alleen bereikbaar voor gasten die ook daadwerkelijk op deze etage verblijven. U geniet tussen 16.00 tot 20.00 uur van diverse hapjes en drankjes van van het Exuctive topfloor buffet. 

Alle suites zijn inclusief high speed internet en de badkamers zijn ruimer dan in de Comfort kamers en Executive kamers. In de Junior, Family en Presidential suite kunt heerlijk tot rust komen in de jacuzzibad. 

 

 

L'Entrée

bar|café|sociéte

In L 'Entrée, de huiskamer van Savarin,  kunt u tot rust komen onder het genot van een heerlijk hapje en/of drankje. L 'Entrée biedt u een rijk assortiment van charcuterie, kazen maar ook bitterballen. Heeft u een keer geen zin om te dineren in ons bekroonde restaurant? L'Entrée biedt u de mogelijkheid om hier een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd te nuttigen.

Onze keuken is geopend tot 22:00 uur en L' Entrée is geopend tot 01.00 uur.

Kijk voor meer informatie op https://www.lentree.nl/.

 

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality