Hotel Savarin

Huize Zuidhoorn is in 2011 verbouwd tot een exclusief vijf-sterren hotel. De klassieke grandeur van het pand is gecompleteerd met 36 moderne kamers en suites waarin het u aan werkelijk niets ontbreekt. Alle kamers en suites zijn ingericht door topdesigner Nijboer. Moderne stijl en creativiteit zijn geuit in de traditie en authenticiteit van de Nederlandse elementen. In ieder kamer komt een schilderij van de Haagse school terug, zoals bijvoorbeeld de Mesdag. 

"Wie mooi wil zijn moet pijn lijden” 

Nu is u genoegzaam bekend dat wij er alles aan doen om mooi te zijn en te blijven, dat is onze missie. Wij realiseren ons dat de pijn die wij hiervoor moeten dragen deels ook uw pijn zal zijn.

Uiteraard doen wij er alles aan om deze pijn zoveel mogelijk binnen de perken te houden, dat is dan ook de reden van dit schrijven. Vanaf 21 tot en met 25 augustus 2017 zullen diverse werkzaamheden uitgevoerd worden in het wellnesscomplex. Hierdoor wordt het wellnesscomplex toekomstbestendig gemaakt en kunnen wij aan de hoogst mogelijke verwachtingen blijven voldoen.

Dit heeft helaas wel tot gevolg dat het wellnesscomplex volledig gesloten zal zijn van zondag 20 augustus 22.00 uur tot en met vrijdag 25 augustus 18.00 uur. Ons spa café, de ontvangstbalie en kleedkamers blijven wel normaal beschikbaar.

Kamers

Alle kamers beschikken over onder meer comfortabele Duxiana bedden, LED TV, Espresso koffiemachine, waterkoker, minibar, broekenpers, badkamer met bad en/of regendouche en luxe badproducten van ComfortZone, toilet, vloerverwarming, airconditioning, badjas, slippers, föhn, een bureau met aansluiting voor internet (zowel kabel als wifi), telefoon en kluis met stopcontact.

Suites

De suites van Savarin zijn gelegen op de topfloor. Deze topfloor is alleen bereikbaar voor gasten die ook daadwerkelijk op hier verblijven. U geniet tussen 16.00 tot 20.00 uur van diverse hapjes en drankjes van van het Exuctive topfloor buffet. 

Alle suites zijn inclusief high speed internet en de badkamers zijn ruimer dan in de Comfort kamers en Executive kamers. In de Junior, Family en Presidential suite kunt heerlijk tot rust komen in de jacuzzibad. 

 

 

Lobby & Bar


 

In de lobby van het hotel kunt u tot rust komen onder het genot van een heerlijk hapje en/of drankje van onze loungekaart. Op deze loungekaart staan verschillende soorten versnaperingen zoals bijvoorbeeld spaghetti carbonara, Savarin's groente pizza, diverse sandwiches en salades.Tevens is de lobby de ideale plek voor bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst onder het genot van een goede kop koffie.

 

Onze keuken is geopend tot 22:00 uur en de hotelbar is geopend tot 01.00 uur.

 

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality