KAMERS

Alle kamers beschikken over onder meer comfortabele Duxiana bedden, LED TV, Espresso koffiemachine, waterkoker, minibar, broekenpers, badkamer met bad en/of regendouche en luxe badproducten van ComfortZone, toilet, vloerverwarming, airconditioning, badjas, slippers, föhn, een bureau met aansluiting voor internet (zowel kabel als WiFi), telefoon en kluis met stopcontact.

Comfort kamers

De Comfort kamers mixen tijdloze elegantie met hedendaags comfort en bieden u een eersteklas verblijf. De Comfort kamers hebben een smaakvol interieur met comfortabele Duxiana bedden, toegang tot kabelinternet, WiFi, een LED TV en een minibar. De stijlvolle badkamer biedt u luxueuze badproducten van ComfortZone, zachte badjassen, slippers, condensvrijespiegels en vloerverwarming.


 

Executive kamers

De Executive kamers bieden voldoende ruimte om rustig te werken. Deze kamers zijn gelegen aan de voorzijde van het hotel en bieden u een schitterend uitzicht over het park. U treedt binnen in een wereld van luxe.

Er is één Executive kamer beschikbaar voor mindervalide personen. Deze kamer beschikt over een ruime, aangepaste badkamer en is van alle gemakken voorzien. De kamer is rolstolvriendelijk ingericht.

 

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality