SUITES

Alle suites zijn gelegen op de topfloor van het hotel. Deze etage is alleen bereikbaar voor gasten die ook daadwerkelijk op de topfloor verblijven. Tussen 16.00 uur en 20.00 uur is er op de topfloor een Executive buffet waar gasten kunnen genieten van een hapje en/of drankje. 

TOP EXECUTIVE SUITES

De ruime Top Executive suites zijn gelegen op de bovenste etage van het hotel. Deze etage is alleen bereikbaar voor gasten die ook daadwerkelijk op deze etage verblijven. Tussen 16.00 uur en 20.00 uur is er een Executive buffet op de etage waar de gasten kunnen genieten van een kleine versnapering. 

De Top Executive suites zijn inclusief High speed internet en de badkamers in deze suites zijn ruimer dan in de Comfort kamers en Executive kamers.

 

Junior Suites

De Junior suites zijn gelegen op de bovenste etage van het hotel, waar u kunt genieten van het Executive buffet. Deze etage is alleen bereikbaar voor gasten die ook daadwerkelijk op deze etage verblijven. 

Het ruime werkdeel en het comfortabele extra zitgedeelte met extra tv zullen een onvergetelijke ervaring bij u achterlaten. Tevens kunt u volledig tot rust komen in de badkamer met een jacuzzibad, douche en dubbele wasbak.


 

Family Suite

Hotel Savarin beschikt over één Family suite. Deze suite is ideaal voor gezinnen en biedt vier slaapplaatsen.

De slaapgedeeltes zijn gescheiden door de tussengelegen luxe badkamer welke beschikt over een douche met stoomcabine, dubbele wastafel, groot jacuzzibad en bidet.


 

Presidential Suite

Deze suite van 60 vierkante meter beschikt over een separate woonkamer met lounge banken, een openhaard, vergadertafel en een zeer grote LED-TV. De badkamer is voorzien van een douche met stoomcabine, jacuzzibad en dubbele wasbak.

Tevens heeft deze suite een inpandig balkon met een trap naar een eigen dakterras van 25 m2


 

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality