Restaurant Savarin

Restaurant Savarin staat bekend om zijn kookkunsten en gastvrijheid. U kunt hier rekenen op verrassende creaties uit de Franse keuken met internationale invloeden. De chef-kok, maître en sommelier combineren hun vakkennis, wat zorgt voor een voortreffelijke en onvergetelijke avond bij Restaurant Savarin.

Bij ons wacht u slechts één taak: genieten! Niet voor niets schrijven wij Service met een capital S!


 

Menukaart

Naast gastronomisch genieten hechten wij ook waarde aan het milieu en biologische ingrediënten. Op onze menukaart zult u diverse symbolen aantreffen; op deze manier willen wij u laten zien dat culinair genieten ook samen kan gaan met biologische ingrediënten waarbij bij de productie rekening wordt gehouden met de omgeving. Tevens gebruiken wij zoveel mogelijk streekproducten.


 

High tea

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u samen met uw partner, familie en/of vrienden genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant. 

Wij serveren verschillende theemelanges van Dammann; daarbij serveren wij vier gangen met diverse lekkernijen van zoet tot hartig en van warme gerechten tot koude gerechten. 

 

Een high tea kost € 34,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar 50% korting.

Vooraf reserveren is noodzakelijk via receptie@savarin.nl of 070-3072050

 

Private dining

Wilt u graag een compleet verzorgd privé diner in een aparte ruimte? Dan heeft Savarin de ideale oplossing; wij bieden speciale private dining arrangementen voor uw (zakelijke) diners. Hiermee krijgt u een compleet verzorgd diner met alles erop en eraan. Het enige wat nog ontbreekt zijn de wijnen. De arrangementen zijn gebaseerd op een diner in één van onze sfeervolle private dining Salons welke wij speciaal voor uw gezelschap reserveren. De arrangementen zijn te boeken met een minimum van 8 en maximum van 20 personen. 

Kijk voor meer informatie in onze banquetmap, op bladzijde 19 of neem contact met ons op via 070-3076074.  

Wijnkelder

Restaurant Savarin beschikt over een prachtige wijnkelder. In deze wijnkelder worden de wijnen van Savarin bewaard. Tevens is het mogelijk om hier te beginnen met een aperitief of om intiem te dineren of te lunchen.


Enomatic

Naast de prachtige wijnkelder beschikt Restaurant Savarin ook over een Enomatic wijnsysteem. Het systeem waarborgt de kwaliteit van de wijnen voor een langere tijd. Dit geeft ons de mogelijkheid om, naast de huiswijnen, 12 verschillende wijnen - van topkwaliteit - per glas te schenken.

JRE - JEUNES RESTAURATEURS

Restaurant Savarin maakt deel uit van JRE-Jeunes Restaurateurs.

JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs. Het draait hier om het delen en uitdragen van talent en passie. De jonge chefs voelen onderling een grote solidariteit en wisselen met veel plezier hun kookkennis en -kunde uit en daar plukt u als gast de vruchten van! 


De chefs combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service. 

Kijk voor meer informatie op www.jre.eu

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality