Meetings & Events

Savarin, dé ideale plek om uw vergadering, receptie, training of evenement tot een succes te maken. Restaurant, Hotel & Spa Savarin is een unieke locatie voor de ultieme belevenis en biedt u de volgende voordelen:

  • Een warm onthaal en uitstekende service
  • Volledig ingerichte vergadersalons met daglicht en airconditioning
  • Beschikking over alle moderne audiovisuele technieken, gratis draadloos internet
  • Uitstekend bereikbaar: direct naast de A4, A12 en A13. Bus en tram stoppen voor de deur
  • 36 luxe hotelkamers
  • Een sfeervol restaurant
  • Een gezellige hotelbar voor informele nabesprekingen
  • Cityspa Spavarin, de ultieme ontspanning na een drukke dag
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze service? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. 

U kunt voor een vrijblijvende rondleiding of offerte contact opnemen met onze afdeling Sales via 070-3076074 of vul het contactformulier in onderaan de pagina. 

Lunchen/dineren

Aansluitend of tijdens uw vergadering heeft u de mogelijkheid om bij Restaurant Savarin te lunchen en/of te dineren. Er zijn diverse menusuggesties en arrangementen voor u samengesteld. Uiteraard zijn alle menu's en arrangementen naar eigen wens aan te passen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via banquet@savarin.nl of 070-3076074

Borrelen

Na afloop van uw vergadering gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje? Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over diverse mogelijkheden voor uw borrel. De lobby van het restaurant is bijvoorbeeld geschikt voor uw borrel.  Speciaal voor u en uw gasten beschikt Savarin over het “Enomatic” wijnsysteem. Dit geeft ons de mogelijkheid om, naast de huiswijnen, 12 verschillende wijnen - van topkwaliteit - per glas te schenken. U kunt er ook voor kiezen om een borrel te houden in onze hotelbar of bij mooi weer op het terras of in de tuin van Savarin.

Savarin catering

Savarin biedt u ook de mogelijkheid om te dineren op locatie. De catering wordt volledig professioneel aangepakt;u kunt uitgaan van dezelfde kwaliteit als in ons eigen restaurant. Wij zorgen voor een compleet verzorgde catering;u kunt hierbij denken aan een bedrijfs- en productpresentaties, diners, borrels, feesten, recepties, bedrijfscatering . Voor deze service zijn wij namelijk uitgerust met eigen koelwagens, mobiele keukens en mobiele tapinstallaties. Daarnaast zorgen wij, indien nodig, ook voor onder andere stoelen, serviesgoed, glaswerk, bestek, tafellinnen, kandelaars, kapstokken, asbakken en champagnekoelers.
De catering is een service die wij bieden aan zowel particulieren als bedrijven.

 

MORE INFORMATION

If you are  curious about  our service, we provide then  to make an appointment for a personal tour. You can contact us through 0031 70 3076074 or banquet@savarin.nl

Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
The Netherlands

captcha

Savarin

Adres

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-30 72 050
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

Volg ons

Gemaakt door iForHospitality