Restaurant Savarin

Restaurant Savarin mag haar deuren weer voor u openen!
Daar zijn wij (en u) uiteraard erg blij mee! Wel houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. 

Ons à la carte restaurant staat bekend om zijn gastronomische kookkunsten en gastvrijheid. U kunt hier rekenen op verrassende creaties uit de Franse keuken met internationale invloeden. 

De chef-kok, maître en sommelier combineren hun vakkennis, wat zorgt voor een voortreffelijke en onvergetelijke avond bij restaurant Savarin.

Al 26 jaar lang staat gastvrijheid hoog in ons vaandel. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om ten alle tijden een stap extra voor u te zetten. En wanneer u langskomt zullen wij u dit graag bewijzen.

Bij ons wacht u slechts één taak: genieten!

Menukaart Restaurant Savarin

Openingstijden restaurant Savarin

                      

 LunchDiner
Maandag--
Dinsdag 12:00 – 14:0018:00 – 22:30
Woensdag  12:00 – 14:0018:00 – 22:30
Donderdag 12:00 – 14:0018:00 – 22:30
Vrijdag  12:00 – 14:0018:00 – 22:30
Zaterdag     12:00 – 14:0018:00 – 22:30
Zondag  -

 

SavaGin

‘Hotel, Restaurant en Spa Savarin’ heeft voor u iets nieuw bedacht. Omdat Gin steeds populairder wordt onder de bevolking heeft Savarin besloten om zijn eigen gin op de markt te brengen. De ‘SavaGin’ is niet zomaar een gin, nee de ‘Savagin’ is speciaal ontworpen voor de echte gin liefhebber. Wat de gin bijzonder maakt zijn de ingrediënten, een combinatie van sinaasappel, kaneel, kardemon en kruidnagel. Daarnaast wordt de gin aangeboden in een aantrekkelijk jasje en is de gin verkrijgbaar in verschillende ‘maten’. De gin is exclusief verkrijgbaar bij  ‘Hotel, Restaurant en Spa Savarin’.

De gin is verkrijgbaar bij het restaurant, daar wordt de gin voor u aangeboden samen met ‘San Pellegrino Aque Tonic’ voor een unieke smaakbeleving. Daarnaast is de gin, voor de liefhebber ook verkrijgbaar in een fles om mee naar huis te nemen.

Prijs per glas

Een glas ‘SavaGin’ & Tonic  €12,50

Prijs per fles (voor mee naar huis)

500ML       € 45
250ML       € 25
100ML       € 15

 

High Tea

Op zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u samen met uw partner, familie en/of vrienden genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant. 

Wij serveren diverse theemelanges van Dammann, vier gangen vol met zoete en hartige lekkernijen, afwisselend van warm tot koud.

Een high tea kost € 34,50 per persoon. 

Kinderen tot 6 jaar krijgen 50% korting.

U dient vooraf te reserveren via receptie@savarin.nl of 070-3072050.

Private Dining

Wilt u graag een compleet verzorgd privé diner in een eigen ruimte? Dan heeft Savarin de ideale oplossing; wij bieden speciale private dining arrangementen voor uw (zakelijke) diners. Hiermee krijgt u een compleet verzorgd diner met alles erop en eraan. Het enige wat nog ontbreekt zijn de wijnen. De arrangementen zijn gebaseerd op een diner in één van onze sfeervolle private dining Salons welke wij speciaal voor uw gezelschap reserveren. De arrangementen zijn te boeken met een minimum van 8 personen.

Bekijk onze banquetmap voor alle mogelijkheden omtrent groepsreserveringe of neem direct contact met ons op via banquet@savarin.nl of 070-3076074.  

Download Banqueting Map

Wijnkelder

Restaurant Savarin beschikt over een prachtige wijnkelder. In deze wijnkelder worden de wijnen van Savarin bewaard. Tevens is het mogelijk om hier te lunchen, te beginnen met een aperitief of om intiem te dineren.

JRE - Jeunes Restaurateurs

Restaurant Savarin maakt deel uit van JRE-Jeunes Restaurateurs.

JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs. Het draait hier om het delen en uitdragen van talent en passie. De jonge chefs voelen onderling een grote solidariteit en wisselen met veel plezier hun kookkennis en -kunde uit en daar plukt u als gast de vruchten van! 
De chefs combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service. 

Kijk voor meer informatie op www.jre.eu.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.